Melih Gökçek’in iddiaları CHP’yi fena karıştıracak! Kılıçdaroğlu’nu Yavaş ve İmamoğlu mu provoke ediyor?

Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek’in iddiaları, sosyal medyayı salladı. Hemen hemen her paylamışıyla esprilere maruz kalan Gökçek bu defa CHP içinden istihbarat iddiasıyla bilgiler paylaştı. Gökçek sosyal medyadan paylaştığı mesajlarda; Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile ilgili dair çarpıcı iddialarda bulundu.

featured

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yaparken istifa ettirilen Melih Gökçek, o günden sonra Twitter’dan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Hemen her paylaşımı ile CHP ve Mansur Yavaş’ı hedef alan Gökçek bu kez Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef aldı.

Son dönemlerde sosyal medya üzerinden yaptığı birçok paylaşımda gündemdeki yerini koruyan ve espri malzemesine dönüşen Gökçek, CHP ile ilgili çeşitli iddiaları kişisel Twitter hesabından yayınladı.

Gökçek, CHP’ ile ilgili yazacağı bilgilerin dedikodu değil net bilgi olduğunu ileri sürerek şu ifadeleri kullandı:

CHP’DEKİ GELİŞMELERDEN HABERİNİZ VAR MI? YAZACAKLARIM DEDİKODU DEĞİL NET BİLGİDİR…BU BİLGİLERDEN SONRA CHP İYİCE KARIŞACAK… BİRİNCİSİ; “KILIÇDAROĞLU Alevi olduğu İÇİN halk arasında cumhurbaşkanlığı İÇİN şansı yok” SÖZLERİ MANSUR VE EKREM TARAFINDAN YAYDIRILIYOR.

KILIÇDAROĞLU WHATSAPP GÖRÜŞMELERİNDEN BU HUSUSLARI BIZZAT TESPIT ETTİRMIŞ. ZATEN YAPTIĞI SON KONUŞMASIDA BU TESPITLER ÜZERINE. KILIÇDAROĞLU ÇEVRESİNE; “İKİSİNİDE ADAY YAPMAM, YAPTIRMAM, %5 BILE OY ALACAK OLSAM ADAY BENIM” DİYE AÇIKCA KONUŞMUŞ.

BUGÜN ALTINPARK DA YAPILAN TOPLANTI DA MANSUR ÜLKÜCÜ ARKADAŞLARINDAN AĞIR DARBE YEDİ… MANSUR’UN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ YAPTIĞI SELİM KAPTANOĞLU AÇIKTAN KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI… KAPTANOĞLU’NU AYARLAYAN KİŞİ FETHİ YAŞAR..

TÜRKEŞ’İN ÖZEL DOKTORU VE ESKİ MHP YÖNETİCİSİ SELİM KAPTANOĞLU KILIÇDAROĞLU’NUN BULUNDUĞU TOPLANTI DA;”Sayın genel başkanın çizdiği politikayı hepimiz anlamamız lazım.

Ülkücüler olarak sonuna kadar yanınızdayız, biz bu işi bitireceğiz. “DEDİ. KAPTANOĞLU MANSUR’U BÖYLE SATTI

MANSUR’U ÜLKÜCÜ ARKADAŞLARININ TAMAMINA YAKINI TERKETTİ… ETRAFINDA ÇIKAR ODAKLI 8/10 KİŞİ KALDI… MANSUR CHP’DEN ÜMİDİ KESİNCE AKŞENER’E YAMANMAYA BAŞLADI.

TROLLERİ ELİYLE AŞAĞIDA Kİ ÖRNEKTE OLDUĞU GİBİ ALGI YÖNETİMİ YAPIYOR.

AKŞENER MANSUR’U GÜNAHI KADAR SEVMEZ. ANCAK MANSUR VE EKREM’E MAVİ BONCUK DAĞITIP BİR SÜRE DAHA PARTİSİNİN YÜKÜNÜ BUNLARA TAŞITACAK. BU İKİ BAŞKAN BİR UMUTLA AKŞENER’E DESTEĞE DEVAM EDECEKLER…

BUGÜNKÜ SON BOMBA MANSUR’UN BELEDİYE DE YANINDA KALAN ARKADAŞLARINA KONUŞMALARI; “Kılıçdaroğlu aday olursa belediyeden tek kişiyi seçimde bu adama çalıştırmam. Çünkü Kılıçdaroğlu Başkan olursa kesinlikle bir daha beni aday yapmaz. Erdoğan’ın kazanması bizim için çok daha iyi”

NİTEKİM YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR’IN; “Mansur aday olmazsa kılını kıpırdatmaz. Seçimler Ankara da Alper ve benim üstüme kalır.” DİYE KONUŞTUĞUNU BİLMEYEN MECLİS ÜYESİ YOK. YARIN AYRI BİR CÜMBÜŞ BEKLİYORUM… HABER GELİRSE MERAK ETMEYİN SİZİ HABERSİZ BIRAKMAM

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir