Burger King rezaleti! Milleti aç bıraktılar…

Sosyal medyada paylaşım yapan bir kullanıcı, ‘’Burger King rezaleti’’ başlığıyla yaşadığı olayı anlattı. Düğüne giderken çocuklarını kardeşine bırakarak çıktıklarını söyleyen o kullanıcı, Burger King’den sipariş vermesine rağmen gelmemesini ve yaşanan problemi anlattı.

featured

Akşam saat 18:42’de Tıkla-Gelsin uygulaması üzerinden Burger King’den sipariş veren o kullanıcı, sistemsel bir hatadan dolayı ödemenin alınmadığını, ancak buna rağmen siparişinin yola çıktığına dair bildirim aldığını söyledi.

Sonrasında ise sistemde yeniden ‘’hazırlanıyor’’ bildirimini gören o kullanıcı, Burger King’le yaşadığı o rezaleti şu sözlerle anlattı;

‘’Dün akşam bir düğüne davetli olduğumuz için 10 aylık bebeğimize bakmaya eşimin kardeşi ve onun arkadaşı geldi. direk okuldan geldikleri için acikmislardi ve 18.42’de tıkla gelsin uygulamasından burger king siparişi verdik.

yaklaşık 20 dakika sonra sipariş yola çıktı bildirimi geldi ama daha sonra tekrar hazırlanıyor olarak değişti. biz evden 19.45 gibi çıkacakken halen gelmediği için müşteri temsilcisi ile görüşme gerçekleştirdim, siparişin geciktigi için özür dilediğini yoğun olduklarını aciliyetimi bildirdiklerini söyledi.

bu saatten sonra sipariş kesin gelecek rahatlığıyla düğüne gittik. fakat saat 20.45 civarında yemeğin halen ulaşmadığını söyledi kardeşimiz. tabiki çıldırdım ve hemen müşteri temsilcisini aradım.

bu arada uygulamada sipariş halen hazırlanıyor olarak görünüyordu. müşteri temsilcisi bu sefer siparişimin ödeme aracında bir sıkıntı olduğu için çıkışının yapılamadığını söyledi.

ödeme aracımın kendilerinin uygulama içindeki cüzdan olduğunu bunu nasıl göremediklerini defalarca sorduktan sonra siparişin en kısa sürede ulaşacağını söyleyip beni başından savdı.

ve gelelim son kısma. saat 21.50 civarı. siparişim halen gitmemiş. evdeki gençler aç. sürekli sipariş gidecek dedikleri için başka yerden de istemedik. tekrar aradım bu sefer bağırdım çağırdım haliyle.

restorantla iletişime geçmek için beklettiler. ve bombayı bıraktılar. siparisim aslinda 19.10 gibi ödeme aracı belirsizliği yüzünden iptal olmuş ve bu süre zarfında ne uygulamadan ne de konuştuğum müşteri temsilcileri tarafından bana bilgi verilmemiş!!

saat 22 civarıydı telefonu kapattığımda. elimizde evde aç kalan gençler, düğün zevki berbat edilen ben, müthiş markasıyla müşterisinin gecesini çalan bir burger king kaldı.’’

Bunlar da ”Burger King rezaleti” başlığıyla yapılan paylaşıma gelen yorumlardan bazıları;

internetten siparişte gün içerisinde yaşanan binlerce rezillikten sadece bir tanesi. aceleniz varsa online siparişe bel bağlamamak lazım. işini doğru dürüst yapan insan sayısı çok az zira.

sıradan olan rezalettir. almayın abi şu adamlardan bişi. içinden plastik çıktı oluyordum az daha. aç kalın daha iyi. yazmıştım iplemedi adamlar bile. merkezden arayıp özür bile dilemiyorlar.

mcdonald’s burger king kfc falan bunların alayını eve söylemek rezaletin en büyüğü. terra pizza ve dominostan başka yerden eve söylenmez.

30-35 dakika sonra sipariş direkt iptal edilmeli o saatten sonra gelen hamburgerden de patatesten de hayır gelmez, buz gibi gelir. bu tarz durumlarda tamam gelecek bekleyin 5 dakikaya geliyor motorcu kaskını takıyor tarzı şeyler beklenmemeli anında iptal edilmeli. trendyol yemek bu konuda şuana kadar sanırım içlerindeki en başarılısı

siz kendinizi ne zannediyorsunuz kral falan mı. yok hamburger söylemiş gelmemiş manyak mısınız. rezalet olmayan durum.

abi anlamıyorum ya bazen bu ekşi yazarlarını. son paranla mı yemek aldın birader? baktın yemek gitmemiş, bu kadar saat bu tatavayı yapıp gençleri aç bırakacağına başka bir mecradan başka bir restorandan sipariş ver yemekleri gelsin. o parayı da alırsın bir şekilde. kendi rezaletlerinizi kendiniz yaratıyorsunuz sonra mıy mıy mıy burada millete anlatıyorsunuz ya. olabilir, ödemeniz iletilememiştir bir şeyler olmuştur. bir şeyler aksayabilir sakin olun ya biraz. hakkaten “düğün zevki” nedir ya?

asıl rezalet o kadar yaptıkları fahiş fiyat artışlarına rağmen hala burger king’ten yemek sipariş etmek.

bu gibi durumlarla karşılaşıldığında böyle üzülmemek için ;
-kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verin.
-40 dakika geçmiş ve siparişiniz halen gelmemişse başka yerden yemek sipariş edin.
-geç gelen siparişi de kibarca geri çevirin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir