11’ler açıklandı: Galatasaray Yukatel Denizlispor’u ağırlıyor… Muslera oynayacak mı?

featured

Galatasaray-Denizlispor maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Süper Lig’de 20. hafta maçında Galatasaray sahasında bu akşam Denizlispor’u konuk edecek. Pazar akşamı Vodafone Park’ta oynanan derbi maçında Diagne’nin kırmızı kart görmesinin ardından sahadan 2-0’lık skorla mağlup ayrılan Galatasaray, zirve yarışında büyük yara aldı. Bu akşam oynanacak olan Denizlispor maçında puan kaybıne tahammülü olmayan Galatasaray 3 puan alıp yara sarmak istiyor. Peki Galatasaray-Denizlispor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

GALATASARAY-DENİZLİSPOR MAÇI BU AKŞAM SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray-Denizlispor maçı bu akşam saat 19:00’da başlayacak. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan mücadelede hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak. Galatasaray-Denizlispor maçı beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak.

İŞTE 11’LER

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Emre Akbaba, Feghouli, Arda, Babel

Denizlispor: Pantilimon, Lopes, Fabiano, Muhammet, Bergdich, Dossevi, Murawski, Recep, Sagal, Sacko, Mesanovic (MUHTEMEL 11’LER)

GALATASARAY, SÜPER LİG MAÇLARINDA DENİZLİSPOR KARŞISINDA ÜSTÜN!

Galatasaray, Denizlispor karşısında Süper Lig’de çıktığı 40 müsabakanın 26’sından galip ayrılan taraf olurken konuk Denizlispor’un ise sadece 6 galibiyeti bulunuyor. İstanbul’da oynanan 20 maçta Galatasaray 20 maçın 14’ünü Sarı Kırmızılılar kazanırken 3 maçı da Denizlispor kazandı.

MUSLERA GERİ DÖNÜYOR

Galatasaray’da uzun süreli sakatlığını atlatan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera’nın maçta görev alması bekleniyor.

Geçen sezonun 27. haftasında 14 Haziran 2020’de deplasmanda yapılan Çaykur Rizespor müsabakasında kaval kemiği kırılan Uruguaylı file bekçisi, 7 ayı aşkın süre sonra takımdaki yerini alacak.

Teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş ile oynadıkları derbinin ardından yaptığı açıklamada, Yukatel Denizlispor maçında Muslera’ya görev vereceğini ifade etmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir