11 Mart Survivor All Star 2022 dokunulmazlık ve ödül oyununu hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu?

Ünlüler ve gönüllülerin, 11 Mart Cuma günü oynadığı dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Dokunulmazlığın yanında kazanan takım sucuk ekmek ve köfte ekmek ödülünün sahibi oldu.. Peki Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 11 Mart Survivor dokunulmazlık hangi takımın oldu? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

featured

Survivor 2022 All Star’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda ise sürgün adasına giden ve eleme potasına giren yarışmacı belirlendi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da zorlu bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda kıyasıya mücadele etti. Survivor’da dokunulmazlık yarışının ilk turunda kadınlar yarışını 8-3 skor ile ünlüler takımı kazandı. İkinci turda ise erkekler yarıştı ve erkekler yarışını gönüllüler kazandı.

En iyiler yarışını 3-2’lik skor ile gönüllüler takımı kazandı. Böylelikle gönüllüler dokunulmazlığı alan takım oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde oylama yaptı.

Oylamada adı en fazla yazılan Sercan eleme adayı oldu.

SURVİVOR HIZLI ELEME SİSTEMİ NEDİR?

Survivor’da birleşme partisine 22 yarışmacı katılacak. Bu haftadan sonra hızlı eleme sistemi ile birlikte haftada 2 yarışmacı adaya veda edecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir