10 yaşındaki kıza göz koyan 25 yaşındaki adama TikTok’ta tepki: ‘Bence gene iyi, büyümesini beklemiş’

10 yaşındaki kıza göz koyan 25 yaşındaki adamla ilgili paylaşım, sosyal medyada büyük tepki çekti. Tuğba adındaki bir TikTok kullanıcısı, henüz 10 yaşındayken birlikte çekildiği bir erkeğin fotoğrafını, ‘’Abi deme lazım olur dedi, oldu’’ notuyla paylaştı. Genç kadının paylaşımına tepki yağdı.

featured

Her türlü iğrençliğin döndüğü TikTok’ta tepki çeken bir olay daha yaşandı. Tuğba adındaki bir TikTok kullanıcısı, ‘’Abi deme lazım olur dedi, oldu.’’ notuyla, iki fotoğraf birden paylaştı.

Paylaştığı ilk fotoğrafta henüz 10 yaşlarında olduğu görülen Tuğba, yanındaki erkekle bir de şimdiki hallerini paylaştı. İkinci fotoğrafta da Tuğba’nın, ‘’Abi deme lazım olur dedi, oldu’’ dediği kişiyle nişanlandığı görüldü.

Söz konusu fotoğraflar, ‘’10 yaşındaki kıza göz koyan 25 yaşındaki adam’’ şeklinde gündem oldu.

İşte konuyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

‘’10 yaşlarında gözüken bir kıza “abi deme lazım olur” diyen 25 yaşlarında gözüken adam, kızın büyüyüp reşit olmasını bekleyip evlenmiş ve bunu da TikTok’ta gururla paylaşmışlar.

Hiç utanmıyorlar mı, diye merak edip hesaplarını arattım ama galiba 2’si de gelen tepkilerden sonra hesabını silmiş.

Mide bulandırıcı tiptir. Bu olayı İslam’a bağlayan kim varsa da gidip tedavi olsun.

Bence gene iyi, büyümesini beklemiş (!)

Doğal. 10 yaşındakiyle evlenebilirsin fikri ile büyütülen dallamadan ne beklenir.

TikTok’ta bunu maharet bir şeymiş gibi paylaşacak kadar cahil, kıt akıllı bir kadın. Ben değil paylaşmak, bu olayı beynimden silerim kendime saygımı kaybetmemek için. Sen tutup evlenip üstüne TikTok gibi b.k çukuruna ‘abi deme lazım olur’ yazıp paylaşıyorsun.

Abi deme lazım olurcuların savunduğu bir pedofilin çocuğa aşık olması durumu. Ortalıkta “aba aba.” diye dolaşan mavi donlu küçük çocuğu büyütüp evlenen sultan gelin geldi aklıma. Böyle şeyler filmlerde kalsaydı keşke. “Gayet normal ne var bunda?” diye soranlar 25 yaşındaki bir hıyar 10 yaşındaki çocuğuna hallendiğinde de aynı normallikle karşılar umarım.

İnsan nefsi insanı nelere sürüklüyor iste Allah ıslah etsin.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir