Babası sexting ile dolandırılan sosyal medya kullanıcısından yardım çağrısı!

Babası bir kadın tarafından sexting yönetimi ile kandıran bir kullanıcı, sosyal medyadan yardım talebinde bulundu. Söz konusu kullanıcı, babasının kadına köyden arsa almak için 2 bin TL gönderdiğini iddia etti.

featured

Ekşi Sözlük’te ‘’Coddi’’ adındaki bir kullanıcı, babasının dolandırıldığını iddia etti. Annesi ile babasının yıllar önce ayrıldığını söyleyen kullanıcı, babasının WhatsApp’tan bir kadınla yazışmalarını okudu.

‘’İLERİDE NELER NELER YEDİRİR BU KADINA TAHMİN BİLE EDEMİYORUM’’

Babasının, kadına arsa alması için 2 bin TL gönderdiğini öne süren kullanıcı, mesajlarda genel olarak sexting yapıldığını (Cinsel içerikli yazışmalar) vurgulayarak, ‘’Ben 200 liracık istesem ya vermez ya söylene söylene verir. Öyle bir adamdır kendisi, ama bu kadına gelince şak diye yollamış. Şimdiden bunu gönderiyorsa ilerde daha neler neler yedirir bu kadına tahmin bile edemiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Sexting bağımlıları dikkat! Sexting hakkında dikkat çeken tespitler…

YARDIM TALEP ETTİ

Şimdilik konuyu babasına açmadığını kaydeden kullanıcı, ‘’Bir adım atmadan önce danış demiş ya atalarımız, ben de burada önce siz değerli yazar kardeşlerime bir danışmak istedim. Napsam ne etsem bilemedim’’ dedi.

İşte Coddi adındaki kullanıcının Ekşi Sözlük’te yazdığı o iddiaları;

‘’Babam 51 yaşında bi adam. annemle boşanalı birkac sene oldu. şuanda ikisi de farklı evlerde ikamet etmekteler. ben de arada bir babamın evine gidip kalırım.

geçenlerde babam banyodayken telefonuna whatsapp tan bir bildirim geldi. merak ettim, açtım baktım aşkımlı maşkımlı bir şeyler yazıyor. iyice merak edip tüm yazışmayı okudum.

profil fotosundan anladığım kadarıyla mesajlar 40 lı yaşlarda bir kadından geliyor. yüzü boyalı cilalı süslü bir kadına benziyor. yine mesajlardan anladığım kadarıyla ikisi yaklasık 6 aydır yazışmaktalar.

konuşmalar genelde sexting e benzer şeyler. kadın yazmış ki çok azdım falan, babam yazmış ki senin o beyaz tenine dokunmak istiyorum falan (evet, uckuruna düşkün bir adamdır kendisi). ve daha neler neler yazılmış da ben burada yazmak istemiyorum

en cok şaşırdığım ve sinirlendiğim tarafı ise kadının babamdan para talep etmesi. kadın yazmış ‘bizim köyden arsa almamız gerekiyor 2 bin tl gönderebilir misin aşkım’. babam da göndermiş

ben 200 liracık istesem ya vermez ya söylene söylene verir öyle bir adamdır kendisi, ama bu kadına gelince şak diye yollamış. şimdiden bunu gönderiyorsa ilerde daha neler neler yedirir bu kadına tahmin bile edemiyorum

şimdilik bu konuyu babama hiç açmadım, bunları bildiğimden haberi yok yani. bir adım atmadan önce danış demiş ya atalarımız, ben de burda önce siz değerli yazar kardeşlerime bir danışmak istedim. napsam ne etsem bilemedim’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir