Trabzonspor’a verilen penaltı doğru mu?

Spor Toto Süper Lig‘in 8. hafta maçında Yukatel Kayserispor ile Trabzonspor karşılaşmasının 77. dakikasında Trabzonspor'a verilen penaltı sosyal medyada fanatiklerin tartışma konusu oldu.

featured

Trabzonspor, yenik duruma düştüğü maçın ikinci yarısında kazandığı gollerle galip geldi. Son şampiyon Kayserispor’u 2-1 mağlup ederken sarı-kırmızlı takım bu sezon evinde ilk defa yenildi.

İkinci yarıda Abdullah Avcı’nın ekibi beraberlik için rakip sahada açık aradı. 76. dakikada Onur Bulut’un Trezeguet’ye ceza sahası içinde yaptığı müdahaleyi VAR’dan izleyen hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi.

Verilen penaltı sosyal medyada tartışma konusu haline geldi. Trabzonspor Kayseri maçında şike olabileceği iddiaları sosyal medyada çığ gibi büyüdü.

https://twitter.com/SosyalFutbolTR/status/1576238210794983424?s=20&t=XLbr7RnlpHUudAGayQk_mQ

Söz konusu penaltı hakkında fanatik sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan yorumların bir kısmı şu şekilde:

trabzonspor geçen yıl da maçlarını aynen bu şekil kazanıyordu ama sizler bu takımın şampiyonluktaki rakibi fenerbahçe olduğu için ya sessiz kaldınız ya da destek verdiniz bu kalitesizliğe. o yüzden şimdi şikayet etme hakkınız yok.

aynı pozisyon kayseri lehine olsa kesinlikle verilmezdi

iddaa’da ts 1-0 mağlup iken galibiyetine 5 oran veriliyordu , hamsileri kesinlikle kurtaracaklarını bildiğim için bütün kasayı galibiyetine bastım .. tabiki iddaa sistemi çalışmayarak kuponumu onaylamadı.. hala da çalışmıyor… böyle b.ktan bir sistemi tasarlayan tüpçü ve ekibinin gözlerinden öpüyorum

adice verilen penaltıdır. dirsek tabii ki penaltı ama öncesinde trabzonsporlu oyuncu faul yapıyor. rakibinin ensesine bastırıp, pozisyon üstünlüğünü alıyor. o faulü yapmasa pozisyon üstünlüğünü alamaz ve dirsek de yemezdi. resmen mama ile besliyorlar bu tipleri.

geçen yıl da böyle kazanıyorlardı geçen yıl beşiktaş sike savura şampiyon olmasın diye doğradılar takımı siz sarışın oç ları sessiz kaldınız.

ligin boku çıktı artık. gerçekten çıktı. böyle penaltı mı verilir? hem de var’dan yani.

Trabzonspor Kayseri’de müthiş geri dönüş: 2-1

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir